cuvhcs

 

Η D-EuZin είναι μια εταιρία που ιδρύθηκε για να προσφέρει αθλητικές υπηρεσίες σε ομάδες ανθρώπων με κοινή αγάπη την Φύση, μέσα από προγράμματα ή εκδηλώσεις κατάλληλα διαμορφωμένες ώστε να καλύπτουν τις ανάγκες και τις επιθυμίες για άσκηση - αναψυχή. Οι δραστηριότητες που σχεδιάζει η D-EuZin απευθύνονται σε ανθρώπους όλων των ηλικιών και είναι έτσι σχεδιασμένες ώστε να προσφέρουν ψυχαγωγία μέσα από τον αθλητισμό σε όλη την ομάδα. Ταυτόχρονα ικανοποιούν σε μεγάλο βαθμό την ανάγκη για επαφή με το φυσικό περιβάλλον μέσα από ήπιες δράσεις πχ. πεζοπορίας, ποδηλασία, τοξοβολία κ.α.

Τα στελέχη της D-EuZin είναι Γυμναστές με ειδικότητα Υπαίθριες Αθλητικές Δραστηριότητες  / RECREATIONAL ACTIVITIES   - Χιονοδρομία.Με πολυετή εμπειρία Ορειβάτες, ως συνοδοί βουνού.

   

 

44769076 554256798359490 7719033825598111744 o

Μυρωδιά από Eλατα, θέα σε ειδυλλιακά πευκοδάση που απλώνονται μέχρι εκεί που φτάνει το μάτι, χωμάτινα μονοπάτια που μας κάνει να ξεχνάμε κάθε τι υπάρχει στο μυαλό μας. Αυτή η σκηνή δεν είναι απαραίτητα βγαλμένη από κάποια εκδρομή στη Φύση αλλά με διαδρομές με πολλές εναλλαγές τοπιών στη φύση και μονοπάτια αρκετά για να γεμίσουν ένα μονοήμερο με πολλές εικόνες και αναμνήσεις.

Η κάθε εκδρομή μας ειναι και ξεχωριστή περιέχει μονοπάτια που διασχίζουν δάση, περνώντας πάνω από τοξωτά γεφυράκια και πλάι σε τρεχούμενα νερά...

  • Εχετε αφήσει ανεξερεύνητους προορισμούς, με πεζοπορικές διαδρομές σε μέρη που σας άρεσαν πάντα...

Ειδυλλιακές διαδρομές στη φύση έχουμε και δίπλα μας, μια ανάσα ή έστω λίγα λεπτά οδήγησης από την πόρτα του σπιτιού μας, στα βουνά και τα δάση της Αττικής.

Ο πρώτος προορισμός όταν σκέφτονται εξοχή έχει κάτι για όλους σας.

Χαλαρές πεζοπορικές βόλτες στα Βουνά τις Αττικής και οχι μονο, σε μονοπατια λίγων χιλιομέτρων με φυσιολατρικά ειδυλλιακά τοπιά.

 

Αναλαμβάνουμε και συνοδεύουμε Group - Μini Group σε όλα τα βουνά της Αττικής και της υπόλοιπης Ελλάδας.

gimanastiki sti fisi smΗ φύση προσφέρει ευτυχία, εμείς κάνουμε γυμναστική σε εξωτερικούς χώρους γιατί μας δίνει υγεία με πολλούς λόγους.

Αναπνέετε καθαρό αέρα, σε αντίθεση με τον «ανακυκλωμένο» μέσα σε κτίρια, με αποτέλεσμα να αισθάνεστε ευφορία, η οποία προέρχεται από την απελευθέρωση ενδορφινών του σώματος. Το θέμα αφορά περισσότερο στο μυαλό παρά στους μυς. Μπορεί οι μύες δηλαδή να χρησιμοποιούνται το ίδιο σε εξωτερικό και εσωτερικό χώρο, αλλά το μυαλό στη φύση απελευθερώνεται, προκαλώντας τους να εργαστούν σκληρότερα.

Η άσκηση έξω δημιουργεί επίσης μεγαλύτερο αίσθημα αναζωογόνησης, ενέργειας και θετικής σκέψης, σύμφωνα με τις τελευταίες δημοσιεύσεις .

Στην έρευνα διαπιστώθηκε, ότι μετά από 30 λεπτά περπάτημα στο πάρκο, το 71% των ανθρώπων μείωσαν το άγχος τους, Άρα γυμναστείτε όποτε και όσο θέλετε στην φύση.

Αν μέχρι τώρα δεν έχετε πειστεί για τα οφέλη της γυμναστικής στη φύση, ίσως το γεγονός της απόλυτης ελευθερίας, που έχετε για να επιλέξετε εσείς τον τόπο, τον τρόπο και τη διάρκεια της άσκησής σας, να είναι αυτό που χρειάζεστε.

Ακόμη και 20 λεπτά έντονης προπόνησης στην ύπαιθρο είναι ιδανική. μια μόνο προπόνηση υψηλής έντασης είναι τρεις φορές πιο αποτελεσματική στην καύση λίπους από την προπόνηση αντοχής σε κλειστό χώρο.

AΣΚΗΣΗ
ΔΙΑΤΡΟΦΗ
ΛΙΠΟΜΕΤΡΗΣΗ

ΡΩΤΗΣΑΤΕ ΜΑΣ ΤΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΕΤΕ

ΜΑΘΕΤΕ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΛΗΤΙΚΗ
ΔΙΑΤΡΟΦΗ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΩΡΑ

ΣΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ
ΜΑΣ ΠΑΡΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
ΔΩΡΕΑΝ ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΟ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΩΡΑ

D-EuZin Actions

 : 211 4051450

 : 6973 337578

 : ΔΕΡΒΕΝΑΚΙΩΝ 121 T.K.: 15343

    : ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ - ΑΤΤΙΚΗ

map d euzin

Επικοινωνία